Friday, May 18, 2012

Malaysian Ministry visits The MFG


news-malaysia
On Friday, The MFG were very proud to welcome representatives from the Ministry of Education in Malaysia.  In January Frogtrade (www.frogtrade.com), our Learning Platform supplier, signed a deal to bring Frog to the 10000 schools in Malaysia.
2ResponsestoMalaysianMinistryvisitsTheMFG

  • Sofian Azmi
    Hi.. nice to see the online news flash of our visit to MFG. Thanks very much for the hospitality and talk on Frog Development in MFG. Happy Teachers Day..(we are celebrating teachers day on the 16th May)
  • Lauren Mortimer.
    aw. hope you enjoyed your stay at the MFG:3
http://www.themfg.co.uk/2012/03/26/malaysian-ministry-visits-the-mfg/#comment-74

1 comment:

Global Products & Services Review said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.